+380969522339

Показати меню

Віза в Перу

Умови отримання візи в Перу

Документи:
• закордонний паспорт;
• 1 кольорове фото розміром 3х4 см;
• авіаквитки (або їх бронь) в обидва кінці;
• анкету, заповнену англійською або іспанською мовою і особисто підписану заявником;
• запрошення від приватної особи (оригінал або факс), завірене в мерії за місцем проживання, або підтвердження броні готелю (оригінал або факс) з друком і підписом відповідальної особи.

Вартість
від 30 USD

Митні правила
Гроші

Транзит валюти ліберальний.

Заборонено:
Не дозволений імпорт продуктів харчування, які не пройшли консервацію. Не дозволений транзит художньо-, історично-і археологічно цінних речей. Всі речі, які придбані в країні, повинні супроводжуватися чеком з магазину при виїзді.