+380969522339

Показати меню

Віза в Уругвай

Умови отримання візи в Уругвай

Документи:
• закордонний паспорт, дійсний не менше 3-х місяців після закінчення терміну візи;
• ксерокопія внутрішнього паспорта;
• фотографія 3х4 см;
• анкета (прізвище, ім'я, адресу проживання, телефон, місце роботи, посаду та сімейний стан);
• запрошення (туристичне, приватне або службове);
• копії авіаквитків в обидва кінці.

Вартість
42 USD

Термін видачі
4-7 днів

Термін дії
90 днів

Митні правила
Гроші

Ввезення і вивезення національної та іноземної валюти не обмежено.
Валютний контроль відсутній.

Дозволено:
• ввезення до 400 сигарет, або 50 сигар, або 500 г тютюну;
• до 2 л міцних спиртних напоїв;
• до 5 кг продуктів харчування;
• не більше 2 найменувань фото-або відеоапаратури на загальну суму до $ 150;
• вивезення до 100 сигарет або 25 сигар, а також помірної кількості спиртних напоїв.

Заборонено:
• ввіз і вивіз наркотиків;
• вогнепальної зброї та боєприпасів;
• медикаментів і радіоактивних матеріалів;
• рослин, квітів, овочів, насіння, шкур і чучел тварин, м'ясних продуктів.