+380969522339

Показати меню

Віза в Чилі

Необхідні документи для отримання візи в Чилі

Закордонний паспорт (дійсний мінімум 3 місяці після повернення) + ксерокопія 1 сторінки

· Внутрішній паспорт + ксерокопія 1, 2 та сторінки прописки

· 2 кольорові фотографії 3 x 4

· Довідка з місця роботи з фразою про збереження робочого місця та заробітної плати

· Запрошення та бронювання готелю від приймаючої сторони

· Програма туру

· Анкета (заповнюється особисто клієнтом)

· Медична страховка з покриттям 30 000 євро

· Копія броні авіаквитків

Для дітей

* Якщо дитина їде з татом або мамою - нотаріально завірений дозвіл на поїздку від мами або тата.
* Свідоцтво про народження + копія
* 2 кольорові фотографії 3 x 4.