+380969522339

Показати меню
Віза в ІндіюЩо потрібно для отримання візи в Індію

Консульський відділ Посольства Індії в Києві знаходиться за адресою: вул. Терьохіна, 4. Прийом документів для візи Індія для українців здійснюється по понеділках, середах і п'ятницях з 9:30 до 11:30. Видача документів в призначений день, зазвичай на наступний день після подачі.

Послуги з оформлення та подачі документів на візу 25 $
Віза в Індію оформлення

Документи, необхідні для отримання візи до Індії:

- Закордонний паспорт, дійсний протягом 6 місяців після повернення з Індії;

- Вартість візи в Індію - консульський збір 40 доларів США;

- Заповнена анкета і ксерокопія першої сторінки закордонного паспорта;

- Одна фотографія паспортного розміру;

- Копії авіаквитків в обидва кінці з фіксованими датами.

- Також можуть знадобитися додаткові документи та відомості на розсуд консула.
Віза Індія


В анкеті для візи в Індію необхідно вказати такі дані:

ПІБ;

місце народження;

для жінок - дівоче прізвище;

адреса за пропискою;

домашній телефон;

місце видачі паспорта;

сімейний стан;

робочий адреса, телефон;

посаду;

національність;

ПІБ, адреси, телефони двох поручителів.

якщо дитина подорожує з одним з батьків, необхідно надати нотаріально завірений дозвіл на поїздку від другого батька.


Також в Індії є зони обмеженого доступу, такі як Аруначал Прадеш, Маніпур, Мізорам, Нагаланд, Сіккім, деякі райони Джамму і Кашміру, Раджастана, Андаманські і Нікобарські острови. Туристи повинні отримати спеціальний дозвіл та заповнити додаткову анкету. В принципі можна і не заповнювати дані дод. анкети, на місці (в Індії) ніхто спец. дозволу не питає.
Термін дії туристичної візи Індія 3 місяці. Якщо ви маєте намір продовжити термін цієї Індія візи, то ви повинні надати довідку про відсутність ВІЛ-антитіл. Віза може бути продовжена на термін до року. А якщо ви маєте намір неодноразово в'їжджати на територію Індії протягом терміну дії візи Індія, то слід вказати про цей намір в анкеті.

Якщо Ви плануєте відвідати ще які-небудь країни, наприклад Непал або Шрі-Ланку під час свого перебування в Індії, то в цьому випадку необхідно оформити дворазову туристичну візу до Індії. Для цього в анкеті вкажіть в графі кількість в'їздів «дворазове» і надайте ксерокопії авіаквитків в ту країну, яку Ви хочете відвідати паралельно з Індією.